Rapportering

Regnskapsrapporter – Regnskap – Regnskapsfører – Økonomistyring

 

Regnskapsførers rapportering

Hele poenget med økonomistyring, er å få oppdatert og korrekt beslutnings- informasjon ut til de som trenger det! Vår regnskapsfører har pulsen på virksomheten din og leverer oppdaterte regnskapsrapporter som gjør din økonomistyring mye enklere.

 

Vår kompetanse resulterer i bedre oversikt, færre spørsmål og dermed  lavere kostnader og mer effektive arbeidsdager for deg. Vi bokfører ditt regnskap så ofte du har behov for, med løpende kontakt, møter og oppfølging med deg gjennom året. Skreddersydde ledelsesrapporter er vår spesialitet.

 

Våre regnskapsrapporter er kvalitetssikret. Du og dine nøkkelpersoner 24-timers direkte tilgang til ditt regnskap på PC, nettbrett og mobil. Hvor du er i øyeblikket spiller ikke lenger så stor rolle.

 

Typiske regnskapsrapporter

  • Periodiske resultat– og balanserapporter
  • Rapporter over åpne poster på kunder og leverandører
  • Terminrapporter for MVA, skatt og AGA
  • Nøkkeltallsrapporter med forklaringer
  • Grafisk fremstilling av regnskapet
  • Spesialtilpassede ledelsesrapporter er vår spesialitet

Tilbake

 

Regnskapsrapporter rett i lommen?

Budsjettering, rapportering og oppfølging av regnskapet er beslutningskritiske styringsverktøy du som bedriftsleder må ha på plass hele tiden.

 

Du og dine nøkkelpersoner kan få regnskapsrapporter rett i lommen i pdf-format, eller 24-timers direkte tilgang til ditt regnskap på PC, nettbrett og mobil, med «drill-down» på det enkelte bilaget.

 

Vår kompetanse resulterer i bedre oversikt, færre spørsmål og dermed  lavere kostnader og mer effektive arbeidsdager for deg. Kom, så hjelper vi deg!

Meny