Tjenester

Regnskapstjenester fra Bokholderi AS

 

Regnskap – Faktura – Lønn – Skatt – AGA – Årsoppgjør – Noter – Likning

 

Bokholderi AS har svært effektive og lett tilgjengelige lokaler sentralt plassert midt på Stortorvet i Oslo.

Mange av kundene våre kommer fra Oslo og tilliggende områder som f.eks Ski, Drøbak, Nesodden, Asker, Høvik, Lillestrøm, Lørenskog og Nittedal osv.

 

Vi samarbeider tett med alle våre kunder. For hvis ikke de ansatte får lønn etter avtale, fungerer ikke bedriften. Derfor får alltid lønnsoppgaver 1. prioritet, slik at de ansatte får lønn, skatt, aga, OTP osv på dato.

 

Å få regnskapsføring utført i dine egne lokaler med de rutinene og på de systemene dere allerede har innarbeidet, kan være  den beste løsningenfor noen. Da kommer vi gjerne ut og gjør jobben hos dere på faste avtalte dager, med eller uten egne maskiner. På deres, eller våre programmer.

 

Med vår erfaring og bakgrunn setter vi oss raskt inn i nye rutiner og programmer, slik at dere får ting slik dere er vant til!

 

Bokholderi AS tilbyr tjenester innen

 

Regnskapstjenester og systemer

 

Internt hos oss benytter vi primært regnskapssystemer som er så komplette at de inneholder alle funksjoner som regnskap, faktura, lønn og timeregistrering/CRM osv som norske bedrifter og organisasjoner trenger i dag.

 

Vi tilbyr alle typer regnskapstjenester, lønnstjenester samt årsoppgjørstjenester som årsregnskap, noter og likningspapirer slik at dere kan fokusere på det dere kan best. Dere kan også få 24-timers direkte tilgang til deres regnskap på PC, nettbrett og mobil med drill-down til det enkelte bilaget.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!

Meny