Spesielt

Regnskapsfører – Spesialister – Økonomistyring – Spesielt – Ledelsesrapporter – Nettverk

 

Spesialister på det du trenger!

Glem det du trodde du visste om «regnskapsfører» og «regnskapsbyråer». Våre Autoriserte Regnskapsførere (ARF) er velutdannede økonomer med akkurat den spesialiseringen og brede erfaringen du trenger.

 

Vi er spesialister på nettopp økonomistyring, prognoser, budsjetter, investeringsanalyser og produksjon av all den økonomiske beslutningsinformasjonen du trenger for videreutvikling av virksomheten din.

 

Vi leverer alt fra planlegging og budsjettering, til gjennomføring, oppfølging og sluttrapportering. Vår kompetanse fører til reduserte kostnader og enklere hverdager for deg som leder.

 

Mulighetene er mange, spør oss om løsninger!

 

Regnskapsbyråets spesialitet

Økonomistyring er mer enn bare regnskap. Før eller siden trenger du hjelp til mer enn momsregnskap og lønninger.

 

Å knuse tall, levere økonomisk og administrativ rådgivning, føre regnskapet, passe på lønnsrutiner, bygge gode administrative rutiner, lage analyser om drift og økonomi, produsere ledelsesrapporter og være faglig oppdatert på de stadig mer komplekse og endrede lovverket,  ja det er vi spesielt gode til.

 

Her har vi vår styrke, og vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt for et uforpliktende møte om hva vi kan hjelpe deg med!

 

Regnskapsførers nettverk

Våre regnskapsførere har en bred og variert karriere før de begynte hos oss. Vi har også opparbeidet en betydelig kompetanse og et bredt nettverk mens vi har jobbet her. Både blant kunder, interne og eksterne kollegaer og samarbeidspartnere. Vi vet hva som rører seg i bedrifts,- og organsisasjonslivet i Norge!

 

Konsesjonskravene til oss er strenge; det er ikke alle tjenester vi har lov å tilby (eks revisjon). Vi vet hvor viktig gode rådgivere er, og vi et nettverk av spesialister innen juss, IT, revisjon og økonomi. Trenger du hjelp, kan vi anbefale en av våre kontakter. Så slipper du å lete.

Meny