Bokholderi

IMG_1935 F CRegnskap – Regnskapsføring – Bokføring – Regnskapsfører – Bokholder – Bokholderi AS

 

Økonomiavdelingen din har mange navn!

 

Velkommen til Bokholderi AS! Vår spesialitet er å samarbeide med deg om å finne de løsningene som øker lønnsomheten, gir nye muligheter for videre vekst og større verdiskapning for deg og din bedrift.

 

Vi leverer alt av økonomi og regnskap, fakturering, lønn, feriepenger, reiseregninger, skatt, aga, årsoppgjør, likning og offentlige oppgaver slik at samarbeidet er fruktbart og langvarig.

 

Våre autoriserte regnskapsførere har karrierer fra økonomi, analyse, administrasjon, ledelse og regnskap i forskjellige virksomheter og bransjer før de begynte hos oss. Så vi løser dine utfordringer. Komplekse og sammesatte oppgaver er selvsagt våre favorittoppgaver.

 
  • Vi er regnskapsfører og økonomirådgivere for små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og selvstendig næringsdrivende med 1 -35 ansatte.
  • Vi leverer alt av økonomi og regnskap fra a-å, lønn, årsregnskap med noter og likninger.
  • Vi har fokus på deg og dine behov for en samarbeidspartner som hele tiden er oppdatert og kan svare på det du lurer på.
  • Vi har pulsen på bedriften din, med jevnlig kontakt, møter og tett oppfølging slik at vi rett og slett fungerer som din personal, – og økonomiavdeling.
  • Vi kan tilby en autorisert regnskapsfører med relevant praksis og erfaring som kan støtte deg fra første dag.
  • Mesteparten av våre kunder har vært det i 8 – 10 år, og det er vi stolte av. For deg betyr det at vi leverer Service, Kompetanse og Kvalitet og får fornøyde kunder!

 

Økonomirådgiver og autorisert regnskapsfører

Glem det du trodde du visste om «regnskapsfører» og «regnskapskontor», nå vet du bedre! Våre autoriserte regnskapsførere og økonomirådgivere er stolte av å kunne levere et bredt spekter av tjenester med topp service, kompetanse og kvalitet til våre førnøyde kunder!

Vi har gode rutiner for oppstart og overføring av regnskap fra tidligere regnskapsfører, slik at det blir en smidig overgang når du begynner hos oss.

Be om et uforpliktende møte for å se hvordan vi kan få til et verdiskapende samarbeid!

 

Kontakt en økonomirådgiver og autorisert regnskapsfører:

Meny